Winterschilder

De winterschilder heeft de oplossing. Schilder- of onderhoudswerk? Binnen of buiten? Appartement of eigen woning? Interesse in kwaliteit en een aantrekkelijke aanbod? De winterschilder heeft de beste oplossing.

Wat is een winterschilder?

Blijkbaar heb je twee soorten schilders; de gewone schilder en de winterschilder. Laat je niet misleiden door deze termen, een winterschilder is exact hetzelfde als een gewone schilder en werkt het hele jaar door. De term is bedacht omdat schilders in de winter vaak minder werk hebben. Om de schilders het hele jaar aan het werk te houden, worden in de winter vaak de tarieven omlaag gegooid. Met een laag tarief en wél klussen in de winter verdien je immers meer dan met je normale tarief thuis op de bank zitten.

Los van het financiële voordeel is het altijd een goed idee om de winterschilder in te huren; of het nu voor binnen of buitenschilderwerk is. Door de ontwikkeling van nieuwe technieken kunnen je kozijnen en gevel ook in de natte en koude maanden opgeknapt worden. Ook bestaan er tegenwoordig speciale winterverven die – eenmaal goed aangebracht – in alle seizoenen prachtig blijven zitten.

Ook al geeft elke winterschilder korting, de kortingen verschillen per schildersbedrijf. Informeer dus van te voren hoeveel korting ze verstrekken en vanaf wanneer het wintertarief precies ingaat. Zo kun je voor weinig geld je huis binnen en buiten een nieuwe uitstraling geven of helemaal op laten knappen!